Η εξομολόγηση της διάσημης πορνοστάρ την οποία απειλούν να αποκεφαλίσουν οι τζιχαντιστές

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν τζιχαντιστές απειλούσαν να τη σκοτώσουν, μίλησε η πρώην πορνοστάρ Mia Khalifa σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC Radio 5 Live.

Η 25χρονη ήταν στον χώρο της βιομηχανίας του πορνό μόνο λίγους μήνες, όταν ένας σκηνοθέτης της είπε ότι θα έπρεπε να φορέσει χιτζάμπ σε μια ερωτική σκηνή. Η κοπέλα ήξερε από την πρώτη στιγμή, ότι το κοινό δεν θα το έπαιρνε καλά. Του είπε «θα με σκοτώσουν».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν είπε όχι, απάντησε: «Ήμουν 21 ετών και δεν ήξερα ότι μπορούσα να αρνηθώ». Η επίμαχη σκηνή ήταν αυτή που έκανε τη Mia Khalifa το νούμερο 1 στο Pornhub. Ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητη και από το Ισλαμικό Κράτος. Έκαναν photoshop το πρόσωπό της στο σώμα κάποιου άλλου, σε βίντεο που παρουσίαζε τον αποκεφαλισμό της. Όπως ήταν φυσικό, το ανατριχιαστικό βίντεο την τρόμαξε και επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχε εκφράσει στον σκηνοθέτη.

«Μου είχαν στείλει screenshot με μια φωτογραφία του διαμερίσματός μου και απειλές. Ήταν κάτι που πήρα πολύ σοβαρά», πρόσθεσε η 25χρονη.

Μέσα σε μια εβδομάδα από την προβολή του βίντεο στο Pornhub, η Khalifa δέχτηκε επιθέσεις στα social media από τις μουσουλμανικές και λιβανέζικες κοινότητες. Στο μεταξύ ο Isis την είχε στοχοποιήσει στο Instagram.

«Χάκαραν τον λογαριασμό μου στο Instagram. Άρχισαν να κάνουν την προπαγάνδα τους».

«Κανείς που με παρενοχλεί στο ίντερνετ δεν πρόκειται να καταφέρει κάτι», λέει η Khalifa, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό αυτό την έκανε πιο δυνατή.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της σε εκπομπή, σημείωσε ότι δεν μπορεί να αποτινάξει τον τίτλο της πορνοστάρ παρά το γεγονός ότι το έκανε μόνο για μικρό χρονικό διάστημα.

Πηγή: nypost.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ