Θρίλερ με τη δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο – Εκπρόσωπος Αστυνομίας: Έχουμε μια πρώτη εικόνα…

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από τη δολοφονία του άτυχου ζευγαριού που διαπράχθηκε στον Στρόβολο της Κύπρου. Η σημερινή ημέρα θεωρείται καθοριστική για την πορεία των ερευνών. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 Κύπρου, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, η αστυνομία έχει σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για το έγκλημα με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τον τόπο της δολοφονίας αλλά και από τις καταθέσεις που έχει λάβει μέχρι στιγμής. Ωστόσο, απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η αστυνομία είναι πολύ προσεκτική στη συγκεκριμένη υπόθεση.Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η παρέμβασή του κ. Αγγελίδη στο Sigmalive. Όπως ανέφερε, «οι έρευνες συνεχίζονται και καταγράφονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής. Τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν από τη σκηνή έχουν αποσταλεί για επιστημονικές κι άλλες εξετάσεις».«Μέχρι απόψε το βράδυ θα υπάρξουν νέα δεδομένα και θα απαντηθούν ερωτήματα. Θα δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε κριθεί ότι είναι δόκιμο να δημοσιοποιηθεί», σημείωσε.Οι έρευνες συνεχίζονται τάχιστα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά, υπογράμμισε ο κ. Αγγελίδης. Αναφορικά με την ενδεχόμενη έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, αυτό είναι κάτι που θα αξιολογηθεί.

Οι ανακριτές κατέληξαν σε κάποια προκαταρκτικά συμπεράσματα, έχοντας υπόψη την ολοκλήρωση της συλλογής τεκμηρίων από τη σκηνή. Δημόσια η Αστυνομία δεν απαντά σε ερωτήματα, έχοντας υπόψη τη συνεχή εξέλιξη των ερευνών και τον πιθανό επηρεασμό των ερευνών, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αρχές από το πρωί λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού.

Αν και οι πληροφορίες ήθελαν να καταθέτει γραπτώς εντός της ημέρας ο 15χρονος θετός γιος της οικογένειας, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί και να μην καταθέσει τελικά σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος ανέφερε χθες στην Αστυνομία ότι είδε δύο άτομα με κουκούλες να εισέρχονται στο σπίτι, λέγοντας στον ίδιο να μην φοβάται και ότι δεν θα τον πείραζαν.

Πηγή: ΑΝΤ1, SIGMALIVE

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ