Χαμόγελα πριν την τραγωδία – Τις τελευταίες τους στιγμές κατέγραψαν οι επιβάτες του αεροσκάφους που συνετρίβη στην Αριζόνα

Τις τελευταίες τους στιγμές, απαθανάτισαν σε βίντεο οι επιβάτες του μοιραίου αεροπλάνου, το οποίο συνετρίβη σε γήπεδο γκολφ στην Αριζόνα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι άνθρωποι.

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί σκηνές χαράς και ανεμελιάς, με τους φίλους να γελούν και να χορεύουν λίγο πριν το αεροπλάνο τους τυλιχθεί στις φλόγες και πέσει.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων, αλλά οι φίλοι των θυμάτων έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας πάρα πολλές συγκινητικές δημοσιεύσεις.

Σε μία από αυτές, αναφέρεται για ένα από τα θύματα: «Ήταν στο δρόμο για να έρθει σε εμάς, να διασκεδάσουμε στο Las Vegas και το αεροπλάνο του συνετρίβη», ενώ κάποιος άλλος που έχασε τον δίδυμο αδερφό του στο δυστύχημα, υποστηρίζει: «Δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο άδειος». «Έχασα τον μοναδικό αδελφό μου – τον νέο και δυναμικό 26χρονο δίδυμο μου, χθες το βράδυ, σε μια αεροπορική συντριβή στο Scottsdale της Αριζόνα».

Οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζονται, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο το αεροπλάνο να μην ήταν κατάλληλο για να μεταφέρει πολλούς ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ