Αποκαλυπτική εξομολόγηση 22χρονης τρανσέξουαλ: Το αγόρι μου με απέρριψε ως άντρα… αλλά μόλις έγινα γυναίκα, με ερωτεύτηκε

Ένας νεαρός άνδρας γνώρισε μέσω Facebook έναν άλλο άνδρα και ένιωσε την ερωτική απόρριψη. Παρ όλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και έκανε θεραπεία αντικατάστασης ορμονών για να μοιάζει με γυναίκα. Τελικά το σχέδιό του πέτυχε και πλέον οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Η 22χρονη Erin Anderson από τα τρία της χρόνια κατάλαβε ότι είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα. Όταν εντόπισε στο Facebook, τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε ένιωθε απλά «χαριτωμένος».

Μετά από δύο χρόνια, και συγκεκριμένα όταν ο 22χρονος προχώρησε σε θεραπεία αντικατάστασης ορμονών, ο 28χρονος Jared εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή αυτή και κατευθείαν άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. Πλέον οι δυο τους είναι ζευγάρι με τον Jared να δηλώνει ότι «η όμορφη κοπέλα του, που μοιάζει πολύ με την Marilyn Monroe, είναι ο εαυτός της».

Η 22χρονη Erin ελπίζει ότι σύντομα θα προχωρήσει την επέμβαση αλλαγής φύλου, ενώ δηλώνει υπερήφανη για τη σχέση της. Ακόμη υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της δεν ντράπηκε στιγμή γι’ αυτήν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο Jared δεν φοβήθηκε το γεγονός ότι είμαι τρανσέξουαλ , το είπε στην οικογένειά του και παντού ότι είμαι, δεν ενδιαφέρεται τι πιστεύουν οι άλλοι».

Τέλος αποκάλυψε πως όταν οι δυο τους δημοσίευσαν την σχέση τους υπήρξαν πολλά μηνύματα μίσους καθώς και απειλές κατά της ζωής τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ