Αυτοί είναι οι ψεύτικοι “σύντροφοι” που θα προστατεύουν γυναίκες οι οποίες μένουν μόνες τους – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Το να ζει κανείς μόνος του μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό, ειδικά σε περιοχές με υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας.

Τώρα μια ιαπωνική εταιρεία βοηθά τις γυναίκες να αισθάνονται πιο ασφαλείς όταν μένουν μόνες τους με μια μάλλον περίεργη μορφή προστασίας.

Πρόκειται για τον «άνδρα στην κουρτίνα», έναν εικονικό σωματοφύλακα, που κατά τακτά χρονικά διαστήματα, κάνει την εμφάνισή του στο παράθυρο του διαμερίσματος, με σκοπό να αποτρέψει τα σχέδια επίδοξων διαρρηκτών.

Συγκεκριμένα, μία εταιρεία, δημιούργησε μια συσκευή που προβάλλει τη σκιά ενός ανθρώπου σε κουρτίνες για να εξαπατήσει όσους σκέφτονται να εισβάλουν στο σπίτι, πιστεύοντας ότι υπάρχει ένας σύντροφος να προστατεύσει τις γυναίκες που ζουν μόνες τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η συσκευή απεικόνισης της ανδρικής σκιάς ελέγχεται, όπως από το κινητό και ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 12 διαφορετικές δραστηριότητες που κάνουν οι φιγούρες.

Για παράδειγμα, ο “άνδρας στην κουρτίνα” μπορεί να εξασκείται στις πολεμικές τέχνες, να παίζει ηλεκτρική κιθάρα, να κάνει βάρη και γιόγκα, ακόμη και να βάζει.. πλυντήριο και σκούπα.

Οι κινήσεις καταγράφηκαν από ηθοποιούς και σύμφωνα με την εταιρεία, σύντομα θα διατεθούν πέντε συσκευές για δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες διαβίωσης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ