Απατημένος σύζυγος μαστίγωσε 100 φορές τη γυναίκα του και τον εραστή της- ΒΙΝΤΕΟ

Κατέγραψαν σε βίντεο τις στιγμές που ένας απατημένος σύζυγος μαστίγωσε 100 φορές την γυναίκα του, την οποία είχε κρεμάσει από ένα δέντρο.

Αυτή ήταν η τιμωρία της για την μοιχεία που διέπραξε. Η γυναίκα λιποθύμησε από τον πόνο και στη συνέχεια ο σύζυγός της, την άφησε στα χέρια του ανδρών που είχαν συγκεντρωθεί, οι οποίοι την κακοποίησαν και προσπάθησαν να την βιάσουν.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα, δεμένη από τα χέρια της σε ένα σχοινί που κρέμεται από ένα δέντρο και φωνάζει από τον πόνο, καθώς ο σύζυγός της τη χτυπούσε επανειλημμένα με μια δερμάτινη ζώνη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Bulandshahr, Uttar Pradesh στη Βόρεια Ινδία. Οι άνδρες του χωριού την προειδοποίησαν να μην πει τίποτα στην αστυνομία.

Ο εραστής της γυναίκας είχε την ίδια μοίρα, καθώς τον κρέμασε ανάποδα σε ένα δέντρο και τον μαστίγωσε με την ίδια ζώνη. Το πλήθος βοήθησε τον σύζυγο, χτυπώντας τον άνδρα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα είχε εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη και διέμενε με τον εραστή της σε ένα συγγενικό σπίτι.

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ