Αυτός είναι ο ζάμπλουτος Ερντογάν που έγινε ο πανίσχυρος μιντιάρχης της Τουρκίας – Είναι κολλητός του “Σουλτάνου” – ΦΩΤΟ

Ο δισεκατομμυριούχος Ερντογάν Ντεμιρορέν είναι ένας από τους πιο ισχυρούς βιομήχανους της Τουρκίας και….κολλητός του “Σουλτάνου”.

Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας που γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου του 1938, βρίσκεται πίσω από το χρυσό deal της εξαγοράς του ομίλου Dogan ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στον όμιλο Dogan, ανήκουν μεταξύ άλλων οι εφημερίδες Hurriyet, Posta, Fanatik και τα τηλεοπτικά κανάλια CNN Turk και Kanal D. Τον Μάιο του 2011 ο Ντεμιρορέν είχε αγοράσει από τον όμιλο Doğan τις εφημερίδες Milliyet και Vatan.

Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας βρίσκεται και πίσω από την εταιρεία ενέργειας υγραερίου «Milangaz», καθώς και το εμπορικό κέντρο «Demirören İstiklal» στην Κωνσταντινούπολη.Είναι επίσης κάτοχος του ιδιωτικού γυμνασίου Ata. Lightning Demirören.

Ο Ερντογάν Ντεμιρόρεν έχει τρία παιδιά. Ο γιός του, Γιλντιρίμ Ντεμιρόρεν, υπήρξε πρόεδρος της Μπεσίκτας και πλέον είναι πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

(O γιος του Τούρκου κροίσου)

ΠΗΓΗ: haber7com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ