Εισαγγελική έρευνα για τις επιθέσεις σε μαθητές στη Λάρισα

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας με θύματα μαθητές σε συνοικία της Λάρισας προκάλεσαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθερία”, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας κ. Ιωάννης Μαγκούτας διέταξε την έρευνα και ήδη καλούνται να καταθέσουν οι πρώτοι μάρτυρες.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το onlarissa.gr, που επικαλείται μαρτυρίες γονέων μαθητών Γυμνασίου, μία ομάδα ατόμων ηλικίας 17 και 18 ετών ευθύνονται για πολλές επιθέσεις.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία μικρού Προφήτη Ηλία στην συνοικία της Νεράιδας, εκεί όπου όπως καταγγέλλεται, τρεις μαθητές Γυμνασίου ηλικίας 14 ετών δέχθηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών. Οι δράστες γρονθοκόπησαν τους δύο και κυνήγησαν τον τρίτο που προσπάθησε να διαφύγει.

Όταν τον πρόλαβαν του ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του, όταν εκείνος τους είπε ότι είχε μόνο 50 λεπτά του ευρώ, οι δράστες τον κλώτσησαν και τον γρονθοκόπησαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γονείς του τρίτου παιδιού μετέβησαν στην αστυνομία Λάρισας όπου κατήγγειλαν το περιστατικό. Ο μαθητής αναγνώρισε τους δύο δράστες, ωστόσο οι γονείς του δεν τους έκαναν μήνυση φοβούμενοι για τις πιθανές συνέπειες.

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στους δράστες και στη συνέχεια τους άφησαν ελεύθερους.

Πηγή πληροφοριών: onlarissa.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ