Ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία; Γλίτωσε και πάλι ο πατέρας της μικρής Poppi που κατηγορείται ότι τη βίασε μέχρι θανάτου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η υπόθεση της μικρής Poppi, που πέθανε αιμορραγώντας μετά από τη βάναυση σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον ίδιο τον πατέρα της, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η φρικιαστική υπόθεση συνέβη τον Δεκέμβριο του 2012 και το 13 μηνών βρέφος είχε εντοπιστεί αναίσθητο στο διπλό κρεβάτι του σπιτιού τους στην Cumbria, στη βορειοδυτική Αγγλία.

Ο 49χρονος Paul Worthington ο πατέρας της Poppi, παρά το γεγονός πως έχει επανειλημμένως κατηγορηθεί για τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του, γλίτωσε και αυτή τη φορά.

Όπως γράφει η “Daily Mail” πέντε χρόνια και 3 μήνες μετά τον θάνατο της μικρούλας και ενώ ο Paul Worthington κλήθηκε σε διεξοδική ακροαματική διαδικασία, εκείνος αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση. Συγκεκριμένα δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει σε καμία από τις κρίσιμες ερωτήσεις για το φρικιαστικό έγκλημα. Ανάμεσα στα αμείλικτα ερωτήματα και το γιατί βρέθηκε DNA της κορούλας του στα γεννητικά του όργανα.

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος καθώς η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε 8 μήνες μετά την τραγωδία και άρα πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να “δέσουν” τον πατέρα της μικρής είτε αλλοιώθηκαν, είτε δεν περισυνελέγησαν ποτέ από τον τόπο του εγκλήματος.

Ήταν τον Ιανουάριο που ο δικαστής David Roberts αποφάνθηκε ότι η μικρή Poppi πιθανότατα δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον πατέρα της. Ουσιαστικά κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα με δύο αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου το 2014 και το 2016.

Ωστόσο και πάλι οι εισαγγελείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν ακόμα νέα στοιχεία που να δικαιολογούν τη δίωξή του.

Η απογοήτευση της τραγικής μάνας

Η μητέρα του μικρού παιδιού για μια ακόμα φορά δήλωσε απογοητευμένη καθώς επιτέλους θέλει να μάθει ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό που συνέβη στο παιδί της εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Η Fiona McGhie, η δικηγόρος που εκπροσωπεί την τραγική μάνα δήλωσε “τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν ένας εφιάλτης για αυτή τη γυναίκα. Μη γνωρίζοντας τι συνέβη με την Poppi εκείνη την ημέρα. Το ότι γνωρίζει πως υπήρχαν λάθη στα πολύ πρώιμα στάδια της αστυνομικής έρευνας κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Αν και είναι πλέον πιο κοντά στην αλήθεια, είναι πιθανό να μη μάθει ποτέ τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη νύχτα”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ