Φρίκη: Την κλείδωσε στο σπίτι και την άφησε νηστική γιατί τον τύφλωσε η ζήλια – Άφησε χωρίς φαγητό και το παιδί – ΒΙΝΤΕΟ

Η συγκλονιστική ιστορία στην Κύπρο είδε το φως της δημοσιότητας και προκαλεί φρίκη. Γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα της αρρωστημένης ζήλιας του συντρόφου της, κατήγγειλε ότι την κλείδωσε στο σπίτι και την άφησε νηστική.

Ο άνδρας ζήλευε αφόρητα τη γυναίκα με την οποία συζούσε του όμως το πάθος του τον τύφλωσε και τον οδήγησε σε ακραίες συμπεριφορές.

Φρόντιζε να κλειδώνει τη γυναίκα στο σπίτι για να μην έρχεται σε οπτική επαφή με κανέναν και άφηνε το σπίτι χωρίς τρόφιμα. Νηστικό έμενε μαζί της και το ανήλικο παιδί της.Τη σχετική καταγγελία επιβεβαίωσε η Επικεφαλής του Συνδέσμου Προστασίας για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, Έλενα Κατεΐφη, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση.

Τα περιστατικά είναι δεκάδες, όπως ανέφερε η κ. Κατεΐφη. Η ίδια παρότρυνε τις γυναίκες να προβαίνουν σε καταγγελίες και να μην φοβούνται. Αρκετά είναι τα σημεία δε, που μπορεί να «ανάψουν» καμπανάκια στις γυναίκες, οι οποίες μπορεί να είναι θύματα ζήλιας ή κακοποίησης και να μην το αντιλαμβάνονται.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ:sigmalive

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ