Τα μεγαλύτερα ονόματα της Wall Street έπαιξαν… ξύλο για καλό σκοπό

Τα σημαντικότερα χρηματιστηριακά στελέχη τραπεζών όπως της Goldman Sachs, της Cantor Fitzgerald και της PNB Paribas έπαιξαν ξύλο, όμως για καλό σκοπό. Μερικά από τα πιο «βαριά» ονόματα της Wall Street, μπήκαν στο ριγκ, στην Cipriani Wall Street, για να συγκεντρώσουν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση «All Hands and Hearts» της Πέτρα Νέμτσοβα.

Η εκδήλωση έφερε το όνομα «Fight for Education». Ο λογιστής της Cantor Fitzgerald, Πίτερ Κετσίνι σκούπιζε τα αίματα από το πρόσωπό του, μετά το κροσέ του ειδικού προθεσμιακών συμβολαίων αργού πετρελαίου στην Evolutions Markets, Φιλ Μούφαριτζ. Ο Μούφαριτζ πήρε τον αγώνα.

Ο τρέιντερ συμβολαίων εμπορευμάτων στην Goldman, Ράσελ Μάρτιν βγήκε νικητής στη συνάντηση με τον Σον Ράιαν της Tradition. Στη συνέχεια, η ομάδα της Goldman «έφαγε ήττα», καθώς ο Νάζαρ Μπίλουκα της Siris Capital έδειρε τον τρέιντερ προθεσμιακών συμβολαίων αργού πετρελαίου στην Goldman, Μάικ Σέβερο.

Συγκεντρώθηκαν σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια για να ξαναχτιστούν σχολεία σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ