Όταν η ζωή “γράφει” τα τρομακτικότερα θρίλερ – 17χρονη πήδηξε από τον 14ο όροφο – Σηκώθηκε όρθια…και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτήν την τραγωδία. Ένα 17χρονο κορίτσι που είχε όλη τη ζωή μπροστά της επέλεξε το θάνατο γιατί δεν άντεχε το γεγονός πως την είχε χωρίσει ο φίλος της.

Είναι από τις φορές που σκέφτεσαι πως ούτε το πιο ευφάνταστο σενάριο θρίλερ δεν είναι τίποτα μπροστά στην ίδια τη ζωή. Ο “θανατηφόρος” έρωτας της 17χρονης Diana Bestuzheva την έκανε να πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει πηδώντας στο κενό από τον 14όροφο κτιρίου στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, αφού πήρε ναρκωτικά, έγραψε ένα σημείωμα στην μητέρα της Alla και στη συνέχεια έκανε τη βουτιά θανάτου από ένα παράθυρο. Όμως, σώθηκε από θαύμα και δεν πέθανε.

Το απολύτως ανατριχιαστικό είναι ότι η 17χρονη καλλονή, σηκώθηκε όρθια. Όπως γράφει η “Daily Mail” για την συγκλονιστική ιστορία “επεσε στο έδαφος. Σηκώθηκε, έβγαλε το χιόνι από τα ρούχα της και επέστρεψε στην είσοδο του συγκροτήματος”.

Στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και…μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Όταν πια έφτασαν οι διασώστες, ήταν αργά, η Diana είχε καταφέρει να κάνει αυτό που ήθελε, να φύγει από τη ζωή.

Η καλλονή έφηβη ήθελε να γίνει ηθοποιός και μάλιστα φοιτούσε σε μια από τις καλύτερες δραματικές σχολές της Μόσχας. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν πήγαινε στα μαθήματά της.

Τραγική ειρωνεία; Δύο μόλις μέρες πριν την αυτοκτονία της είχε επικοινωνήσει με την δασκάλα της και της είχε γράψει ότι θα επέστρεφε σύντομα.

Η μητέρα της, οι φίλοι της, οι συγγενείς της, οι συμμαθητές και οι καθηγητές της είναι βαθιά σοκαρισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ