Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να απαγάγει την Λάνα Ντελ Ρέι – ΦΩΤΟ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της γνωστής τραγουδίστριας, Λάνα Ντελ Ρέι, η οποία τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές από άνδρα ότι θα την απαγάγει.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η αστυνομία της Φλόριντα προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος είχε είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι όταν συνελήφθη κοντά στο Amway Center του Ορλάντο, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η τραγουδίστρια. Οι Αρχές, μάλιστα, έδωσαν στη δημοσιότητα και το όνομα του συλληφθέντα.

Πρόκειται για τον 43χρονο Μάικλ Χαντ που αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες. Συγκεκριμένα κατηγορείται για για παρενόχληση με αξιόπιστη απειλή και απόπειρα απαγωγής με όπλο.

Ο 43χρονος φέρεται ότι είχε αναρτήσει απειλές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο ανακοίνωσε ότι άνδρες του έλαβαν νωρίς την Παρασκευή σχετική πληροφορία και συνέλαβαν τον Χαντ.

“Όταν συνελήφθη, ο Χαντ είχε στην κατοχή του εισιτήρια για την συναυλία της Λάνα Ντελ Ρέι και ένα μαχαίρι”, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας και προσθέτει ότι ο Χαντ δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με την 32χρονη τραγουδίστρια. Δείτε τη φωτογραφία του συλληφθέντα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ