Ιδιοκτήτης διαμερίσματος ζητά πληρωμή σε… είδος για ενοίκιο από κοπέλα – ΒΙΝΤΕΟ

Η κρυφή κάμερα κατέγραψε τον ιδιοκτήτη διαμερίσματος στη Βρετανία, ο οποίος ήθελε να ενοικιάσει το σπίτι δωρεάν με αντάλλαγμα “σεξουαλικές χάρες” και συγκεκριμένα να κάνει σεξ μία φορά την εβδομάδα με την κοπέλα.

Η αγγελία για το διαμέρισμα είχε δημοσιευθεί στο δημοφιλές site, craiglist, και αρχική τιμή ήταν οι 650 λίρες, αλλά ανέφερε ότι «μειωμένη κατάθεση / ενοικίαση» ήταν διαθέσιμη για «εναλλακτικές πληρωμές». Η κοπέλα, που απάντησε στην αγγελία, ήταν δημοσιογράφος και κατέγραψε τη συνομιλία της με τον άνδρα, ο οποίος της πρόσφερε δωρεάν μίσθωμα αν είχε σεξουαλική επαφή μαζί του μία φορά την εβδομάδα. Το βίντεο θα προβληθεί σε τηλεοπτικό κανάλι της Ουαλίας.

“Δεν θέλω να προτείνω κάτι που θα σε τρομάξει, και θα σε κάνει να τρέξεις ένα μίλι μακριά, να σε βοηθήσω το κάνω. Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει για τον διακανονισμό περίπου σαν “φίλοι με πλεονεκτήματα” είπε ο ιδιοκτήτης.

Μια συγκλονιστική δημοσκόπηση έδειξε ότι σε 250.000 γυναίκες στη Βρετανία έχουν προσφέρει δωρεάν ή μειωμένο μίσθωμα σε αντάλλαγμα για σεξουαλικές χάρες τα τελευταία πέντε χρόνια. Μία μισθώτρια περιγράφει ότι ο ιδιοκτήτης της έστειλε ένα κείμενο αφού είδε ένα διαμέρισμα, προσφέροντάς της το ακίνητο δωρεάν με αντάλλαγμα «πολύ σαφείς σεξουαλικές πράξεις».

Η έρευνα, που πραγματοποίησε η YouGov, διαπίστωσε ότι περίπου 140.000 υποψήφιες μισθώτριες διαμερισμάτων δέχθηκαν ανάλογες προτάσεις μόνο το περασμένο έτος.

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ