Σε αυτό το σπίτι-κολαστήριο οι σατανικοί γονείς κρατούσαν τα 13 παιδιά τους αλυσοδεμένα και πεινασμένα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τον αποτροπιασμό της αμερικανικής κοινής γνώμης προκαλούν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη ζωή και τη δράση του ζευγαριού στην πόλη Πέρις της Καλιφόρνια, που κρατούσαν αιχμάλωτα τα 13 παιδιά τους. Ο 57χρονος Ντέιβιντ Άεν Τέμπιν και η 49χρονη Λουίζα Άννα Τέρπιν συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βασανιστήρια και έκθεση παιδιών σε κίνδυνο.Όλοι τώρα έχουν σκύψει πάνω από τα 13 παιδιά τους, ηλικίας από 2 έως 29 ετών, τα οποία κρατούνταν αιχμάλωτα από τους ίδιους τους γονείς τους, σε άθλιες συνθήκες, βρώμικα και υποσιτισμένα. Η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα παιδιά του ζευγαριού ήταν τόσο κακή που οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν πως επτά εξ αυτών ήταν ενήλικες!

Τέλος στο πολυετές μαρτύριο αυτών των ανθρώπων έδωσε ένα από τα 13 θύματα, η 17χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία κατάφερε να λυθεί και να καλέσει την άμεση δράση με ένα κινητό τηλέφωνο που βρήκε μέσα στο σπίτι, ενώ απουσίαζαν οι γονείς τους. Το σοκ είναι μεγαλύτερο για τους γείτονες της οικογένειας, καθώς τίποτα δεν πρόδιδε τη δράση των γονιών. Επρόκειτο για δύο πέραν πάσης υποψίας άτομα, ενώ ακόμη και το σπίτι τους στο Πέρις φαίνεται εξωτερικά ως ένα προσεγμένο και φροντισμένο σπιτικό.

Μάλιστα, ανέβαζαν πολύ συχνά στο Facebook φωτογραφίες ευτυχισμένων στιγμών με τα παιδιά τους, τα οποία ήταν παρόντα και όταν ανανέωσαν τους όρκους του γάμου τους .

«Γνώριζα ότι λάμβαναν διδασκαλία κατ’ οίκον από τον πατέρα τους», δήλωσε μία γειτόνισσα της οικογένειας. «Είχα δει δύο ή τρεις εφήβους πέρυσι να κουρεύουν τους θάμνους και να τοποθετούν χριστουγεννιάτικα στολίδια. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο», δήλωσε ένας άλλος γείτονας.

Οι γονείς έχουν αναρτήσει, επίσης, φωτογραφίες με τα παιδιά τους σε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, με ομαδικές φωτογραφίες σε διάφορες εξόδους της, ακόμη και στη Disneyland.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι μετακόμισε από το Τέξας στο Πέρις το 2010, όταν μετακόμισε από το Τέξας και ο πατέρας είχε κηρύξει πτώχευση δύο φορές. Τη δεύτερη φορά εργαζόταν με σχετικά καλό μισθό ως μηχανικός στην εταιρεία αεροναυπηγικής και αμυντικής τεχνολογίας Northrop Grumman. Στην παρούσα φάση, εμφανίζεται ως διευθυντής ενός ιδιωτικού σχολείου στο Πέρις, το οποίο λειτουργούσε στη διεύθυνση της κατοικίας του. Επί της ουσίας, ήταν ο διευθυντής του σχολείου που λειτουργούσε κατ’ οίκον για τα παιδιά του!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ