Σκότωσε τη μητέρα του επειδή του χάλασε τα ακουστικά για τα βιντεοπαιχνίδια – ΦΩΤΟ

Ένας 28χρονος άνδρας συνελήφθη στη Βόρεια Καλιφόρνια επειδή σκότωσε τη μητέρα του. Ο λόγος; Οι αρχές δήλωσαν ότι την κατηγόρησε ότι έσπασε τα ακουστικά για τα βιντεοπαιχνίδια του, με αποτέλεσμα τον θάνατο της γυναίκας.

Ο Matthew Nicholson συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια κλήση λίγο πριν τις 10 μ.μ. ότι μια γυναίκα φέρεται να είχε πυροβολήθει μέσα σε ένα σπίτι.

Οι αξιωματικοί βρήκαν την 68χρονη μητέρα του, Λυδία Νicholson, στο σπίτι με τραύμα στο κεφάλι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα πέθανε.

Σύμφωνα με μια αστυνομική αναφορά, η μητέρα πήγε να ελέγξει τον γιο της στην κρεβατοκάμαρά του, όταν ο γιος εκνευρίστηκε ενώ έπαιζε βιντεοπαιχνίδια και άρχισε να φωνάζει.

Η αστυνομία λέει ότι ο Nicholson υποστήριξε ότι πάνω στον καβγά με την μητέρα του έσπασε τα ακουστικά του παιχνιδιού και στη συνέχεια την κατηγόρησε. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι άρπαξε ένα όπλο, πυροβόλησε δύο φορές σε έναν τοίχο και στη συνέχεια πυροβόλησε τη μητέρα του, πριν ο πατέρας του, ο οποίος είναι 81 ετών, προλάβει να του πάρει το όπλο.

Πηγή: Foxnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ