Θρήνος για την 22χρονη Ελληνίδα που δολοφονήθηκε άγρια στο Λονδίνο – Τα μηνύματα των φίλων της στο Facebook

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα που αφήνουν οι φίλοι της άγρια δολοφονημένης Iuliana Tudos στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Η 22χρονη ελληνικής καταγωγής Iuliana βρέθηκε νεκρή λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της. Τα ίχνη της είχαν εξαφανιστεί από την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη νεαρή μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα, ενώ έχει χτυπήματα και στο κεφάλι.Η καλύτερη φίλη της Iuliana, η Κύπρια Ελένη Σακκά, αποχαιρέτησε τη φίλη της γράφοντας: «Αναπαύσου εν ειρήνη, άγγελλε μου. Αντίο, άγγελέ μου. Αντίο, μοναδική πραγματική μου φίλη» και ανήρτησε την παρακάτω φωτογραφία:

Με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να αποχαιρετήσουν την 22χρονη Iuliana και άλλες φίλες της:

Ήδη, σύμφωνα με τη Daily Mail, έχει ανοίξει μία σελίδα για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας της 22χρονης γυναίκας. Η Iuliana Tudos εργαζόταν στην παμπ «World’s End» και ήταν αγαπητή τόσο στους συναδέλφους, όσο και στους πελάτες του καταστήματος.

Η νεαρή γυναίκα εθεάθη τελευταία φορά στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου 2017, αφού πέρασε το απόγευμα με φίλους της. Τους είπε ότι θα έπαιρνε το λεωφορείο για το σπίτι της και ότι θα τους συναντούσε το βράδυ σε άλλη κατοικία για να περάσουν μαζί την παραμονή Χριστουγέννων.

Η Iuliana, την οποία φώναζαν και Julie , δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι που θα συναντούσε τους φίλους της και κανείς δεν την είδε ή την άκουσε από τότε.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ