“Οι τελευταίοι Τζεντάι” τινάζουν την μπάνκα στον αέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Έχει ήδη σπάσει τα box office το νέο επεισόδιο των «Star Wars» καθώς μόνο τις πρώτες τέσσερις ημέρες προβολής του έχει συγκεντρώσει εισπράξεις ύψους 450 εκ. δολαρίων. Στη βόρεια Αμερική το όγδοο επεισόδιο της κινηματογραφικής σειράς «Πόλεμος των Άστρων» έχει κόψει εισιτήρια αξίας 220 εκατομμυρίων δολαρίων, επίδοση που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών.

Την πρώτη θέση στη σχετική λίστα κατέχει το έβδομο επεισόδιο της σειράς, με τίτλο «Η Δύναμη Ξυπνά» του 2015, του οποίου τα έσοδα την πρώτη εβδομάδα έφτασαν το 248 εκατομμύρια δολάρια. Σημειώνεται πάντως ότι η νέα ταινία δεν έχει προβληθεί ακόμα στην Κίνα -που έχει την δεύτερη μεγαλύτερη αγορά στον κινηματογράφο- όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου.

Η Disney έβγαλε πάνω από δύο δισεκατομμύρια δολάρια από το έβδομο επεισόδιο και περίπου ένα δισεκατομμύριο από το περσινό «Rogue One», οπότε έχει υψηλές προσδοκίες για την νέα ταινία.

Εκτός από την τεράστια εισπρακτική επιτυχία, “Οι Τελευταίοι Τζεντάι” έχουν αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια και από τους κριτικούς. Η βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα Rotten Tomatoes βρίσκεται στο 93% – την υψηλότερη από όλες τις ταινίες της σειράς.

Δείτε το βίντεο από τον Antenna:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ