Ποιος είναι ο “φτωχός συγγενής” του Χόλιγουντ;

Μερικά πράγματα δεν είναι, τελικά, έτσι όπως τα νομίζουμε. Για παράδειγμα, δεν βγάζουν όλοι οι σταρ του Χόλιγουντ εκατομμύρια. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται από τα έγραφα που κατέθεσαν ο Κέισι Άφλεκ και η Σάμερ Φίνιξ στο δικαστήριο προκειμένου να οριστικοποιηθεί το μεταξύ τους διαζύγιο και να καθοριστεί η διατροφή που θα πληρώνει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσαν και τα οποία επικαλείται το Page Six, ο Άλφεκ κερδίζει ετησίως 400 χιλιάδες δολάρια, ενώ η Φίνιξ, η οποία εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός μόλις που φτάνει τις 24.000 δολάρια το χρόνο.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και έχει δύο παιδιά, τον 13χρονο Ιντιάνα και τον 9χρονο Άτικους και το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο ηθοποιός θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα 4.000 δολάρια για διατροφή στα παιδιά και να καλύπτει τα έξοδα του ιδιωτικού τους σχολείου για τα επόμενα δύο χρόνια, ανάφερε το περιοδικό People, ενώ δεν θα πληρώνει διατροφή για την Σάμερ.

Το πρώην ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Αύγουστο μετά από σχεδόν 10 χρόνια γάμου και 16 χρόνια σχέσης.Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ