Ο Τραμπ ως “Wonder Woman” εξολοθρεύει τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Η διαρκής κόντρα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο χωρών, γίνεται πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, ένας πίνακας ζωγραφικής απεικονίζει με τον δικό του σύγχρονο τρόπο την διαμάχη μεταξύ τους που δεν λέει να κοπάσει!

Συγκεκριμένα, απεικονίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει. Δηλαδή μεταμφιεσμένο σε υπερηρωίδα Wonder Woman, να κατατροπώνει τον «άνθρωπο-πύραυλο», όπως αποκαλεί τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν! Ο πίνακας αποτελεί ένα από τα εμβληματικά έργα της έκθεσης Art Basel στο Μαϊάμι Μπιτς.

Η διεθνής έκθεση διεξάγεται στην πόλη αυτή της Φλόριντα από το 2002. Έχει γίνει το κέντρο εμπορίου σύγχρονης τέχνης στις ΗΠΑ. Φέτος πωλούνται έργα του Ρόι Λιχτενστάιν. Όπως και ένας πίνακας του Βίλεμ ντε Κούνινγκ του 1979 που εκτιμάται στα 35 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, είναι αυτός ο πίνακας που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Πρόκειται για έργο του Αμερικανού ζωγράφου Peter Saul. Έχει τίτλο «Ο πρόεδρος Τραμπ γίνεται Wonder Woman, ενώνει τη χώρα και πολεμά τον άνθρωπο-πύραυλο». Σε αυτόν διακρίνεται ο αμερικανός πρόεδρος που φορά τη διάσημη στολή της σούπερ-ηρωίδας να γρονθοκοπά καρικατούρες του Κιμ Γιονγκ Ουν. Δείτε τον πίνακα ζωγραφικής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ