Ποια διάσημη ηθοποιός εγκλωβίστηκε στο Μπαλί λόγω του ηφαιστείου

Διάσημη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς ταξίδεψε στο μαγευτικό Μπαλί της Ινδονησίας, όπου παρέμεινε εγκλωβισμένη μαζί με χιλιάδες άλλους τουρίστες λόγω της έκρηξης του ηφαιστείου στο βουνό Αγκούνγκ.

Πρόκειται για την Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η οποία ενσαρκώνει την Eleven, στην τηλεοπτική σειρά Stranger Things. Η δεκατριάχρονη πρωταγωνίστρια αποφάσισε να κάνει ένα τετραήμερο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, στο μαγευτικό Μπαλί, όμως λόγω της ηφαιστειακής σκόνης και του κλεισίματος του αεροδρομίου, αναγκάστηκε να παραμείνει στο νησί για δέκα μέρες.

Η τηλεοπτική Ελέβεν, μοιράστηκε φωτογραφίες της από την παρατεταμένη παραμονή στο νησί και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που ενώθηκαν και προσευχήθηκαν για τους κατοίκους του Μπαλί.

«Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου για την καλή του φροντίδα, καθώς έπρεπε να παρατείνουμε την παραμονή μας εδώ. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά! Επίσης, τους Μπαλινέζους που είναι οι πιο γλυκοί, ευγενικοί και οι πιο ταπεινοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει ποτέ. Αλλά πάνω από όλα οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τους ανθρώπους των οποίων η ζωή έχει επηρεαστεί από αυτό. Ελπίζω πραγματικά ότι όλοι θα είναι ασφαλείς. Στέλνω όλη μου την αγάπη στο Μπαλί» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και το συνόδευσε από 4 φωτογραφίες της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ