Έκλεισε με νέα ρεκόρ η Wall Street

Με νέα ρεκόρ έκλεισαν οι δείκτες της Wall Street σήμερα, με αιχμή τα κέρδη των τεχνολογικών μετοχών που καταγράφουν φέτος τις καλύτερες επιδόσεις. 

Ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 0,69% στις 23.590,83 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq αυξήθηκαν 0,65% και 1,06%, αντίστοιχα.

Ο τεχνολογικός δείκτης (SPLRCT) σημείωνε άνοδο 1,1% πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης, με τη βοήθεια της Apple. Ο δείκτης έχει αυξηθεί 38,5% φέτος, πολύ περισσότερο από κάθε άλλον. Ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 16,1% από την αρχή του 2017.

Οι μετοχές του κλάδου υγείας ενισχύθηκαν από τα ισχυρά αποτελέσματα της εταιρείας κατασκευής ιατρικών συσκευών Medtronic, η μετοχή της οποίας αυξανόταν 5,2% μετά την ανακοίνωση από αυτή καλύτερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων.

Με την περίοδο ανακοινώσεων εταιρικών κερδών για το τρίτο τρίμηνο να οδεύει στο τέλος της και καθώς δεν αναμένεται άμεσα η δημοσιοποίηση σημαντικών μακροοικονομικών στοιχείων, οι συναλλαγές προβλέπεται να επιβραδυνθούν ενόψει της αργίας της Πέμπτης για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Πηγή πληροφοριών: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ