Βρέθηκε στο ίδιο κελί με τον βιαστή του, 37 χρόνια μετά την κακοποίηση

Η ιστορία ενός 50χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών από το Μάντσεστερ της Αγγλίας επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο πως τα πιο απρόβλεπτα σενάρια τα γράφει η ίδια η ζωή. Ο Gary Mottershead αντιμετώπιζε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του προβλήματα με τον νόμο, συνήθως για πταίσματα ή πλημμελήματα. Το 2015, όμως, συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας της συζύγου του πως την χτύπησε, κατά τη διάρκεια καβγά.

Ό,τι και αν περίμενε πως θα αντιμετώπιζε στη φυλακή που οδηγήθηκε, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που συνέβη. Στο κελί που τον μετέφεραν βρισκόταν ήδη ένας 43χρονος άνδρας. Όχι, όμως, ένας οποιοσδήποτε άνδρας. Επρόκειται για το άτομο που βίαζε για δύο χρόνια, πριν 37 χρόνια, όταν ήταν ένα παιδί μόλις έξι ετών.

Ο 43χρονος δεν αναγνώρισε αμέσως τον βιαστή του, καθώς τα χαρακτηριστικά του είχαν αλλοιωθεί με το πέρασμα του χρόνου. Όταν όμως το συνειδητοποίησε, κάλεσε τον φρουρό και ζήτησε να υποβάλει καταγγελία. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, όπου αποκαλύφθηκαν σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δράση του Gary Mottershead.

Ο έφηβος τότε Mottershead πληρωνόταν για να προσέχει το θύμα του και την αδερφή του. Έδινε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ στο παιδί και μετά το βίαζε. Όταν προσπαθούσε να αντισταθεί, το απειλούσε πως θα έκανε τα ίδια και στην αδερφή του.

Το δικαστήριο τού επέβαλε ποινή φυλάκισης για την αποτρόπαια πράξη του, παρά το γεγονός πως ο ίδιος αρνούνταν τις κατηγορίες και πίστευε πως δεν θα τιμωρούνταν ποτέ για το έγκλημά του.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ