Η έκπληξη του Σαρκοζί που έκανε την Κάρλα Μπρούνι να δακρύσει – ΒΙΝΤΕΟ

της Μαρίας Δεναξά, Παρίσι

Μια απρόσμενη έκπληξη επεφύλασσε ο Νικολά Σαρκοζί στην σύζυγο του Κάρλα Μπρουνι. Στο τέλος τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία η Κάρλα ήταν καλεσμένη, με την ευκαιρία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, προβλήθηκε ένα προσωπικό μήνυμα του πρώην Γάλλου προέδρου, ο οποίος έλεγε πόσο θαυμάζει το ταλέντο της γυναίκας του.

«Με ενοχλεί λίγο που το κάνω, θα μου πεις ότι σε ενοχλεί λιγάκι όπως όταν ήσουν παιδί που η μαμά σου σε έσπρωχνε να βγεις μπροστά. Είμαι ο άνδρας σου, αλλά την ίδια ώρα θα με ενοχλούσε να μην ήμουν παρών στην εκπομπή για να πω ότι κατά βάθος είναι καταπληκτικό αυτό που έκανες. Ξέχνα ότι είμαι ο σύζυγος σου, αλλά είμαι πραγματικά περήφανος για σένα», είπε απευθυνόμενος στη γυναίκα του ο Νικολά Σαρκοζί.

Η Κάρλα Μπρούνι έμεινε άφωνη και ο τηλεοπτικός φακός την κατέγραψε με δάκρυα στα μάτια. Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας την Κυριακή είχε τα γενέθλια της. Έγινε 49 ετών και είναι παντρεμένη με τον Νικολά Σαρκοζί από το 2008.

«Αυτό το άλμπουμ γεννήθηκε από το γεγονός ότι είχαμε κυκλοφορήσει το προηγούμενο άλμπουμ. Σε μια συναυλία στις ΗΠΑ, ο Φόστερ ήρθε και μου είπε ότι αγαπούσε πάρα πολύ τη φωνή μου, τα τραγούδια μου αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα και μου ζήτησε αν θα μπορούσα να γράψω κάποια τραγούδια στα αγγλικά», είπε η Κάρλα Μπρούνι μιλώντας για το άλμπουμ της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ