Αυστραλία: Βίασαν και δολοφόνησαν 36χρονο σε σπίτι που νοίκιασε μέσω Airbnb

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας άνδρας που είχε νοικιάσει ένα σπίτι σε προάστιο της Μελβούρνης, μέσω της πλατφόρμας Airbnb βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους ιδιοκτήτες της κατοικίας την περασμένη Τετάρτη.

Πρόκειται για τους Craig Levy, 36 ετών, Ryan Smart, 37 ετών, και Jason Colton, 41 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν την Παρασκευή στο δικαστήριο. Σύμφωνα με τον Guardian, οι Levy και Smart κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του 36χρονου Ramis Jonuzi, ενώ ο Colton κατηγορήθηκε για συμμετοχή στη δολοφονία και βιασμό του θύματος.

Η Daily Mail αναφέρει ότι ο άτυχος άνδρας έμενε στο σπίτι μία εβδομάδα, πληρώνοντας 30 ευρώ την ημέρα, όταν αποφάσισε να φύγει γιατί όπως είπε σε έναν φίλο του, δεν του άρεσε η “ενέργεια” που έβγαζε το σπίτι. O Jonuzi δολοφονήθηκε στην μπροστινή αυλή του σπιτιού, την ώρα που έφευγε να πάει στο πατρικό του.

«Δεν υπάρχει θέση στην Airbnb για μια τόσο αποτρόπαια πράξη, η οποία παραβιάζει ό,τι συμβολίζει η παγκόσμια κοινότητα μας», ανέφερε η εταιρεία τονίζοντας πως είναι στη διάθεση των Αρχών.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Μαρτίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ