Η απροσδόκητη εμφάνιση του πρώην εκπροσώπου του Λευκού Οίκου στα βραβεία Emmy – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων Emmy παραβρέθηκε ο πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ.

Ο κωμικός και οικοδεσπότης της βραδιάς Στίβεν Κολμπέρ κατά την έναρξη της τελετής έστρεψε τα σατιρικά του βέλη εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Αμερικανός μεγιστάνας ήταν επανειλημμένα υποψήφιος για βραβείο Emmy με το τηλεοπτικό ριάλιτι “The Apprentice”, του οποίου ήταν παρουσιαστής και παραγωγός, χωρίς ωστόσο να κερδίσει ποτέ.

Ο Στίβεν Κολμπέρ διέκοψε τον μονόλογο του για να παίξει ένα βίντεο από ένα ντιμπέιτ του Ντόναλντ Τραμπ με τη Χίλαρι Κλίντον, στο οποίο ο Ρεπουμπλικάνος επαναλάμβανε πως ποτέ του δεν κέρδισε ένα βραβείο Emmy.

“Δεν το κέρδισε διότι, αντίθετα με αυτό που συμβαίνει στις προεδρικές εκλογές, τα βραβεία Emmy απονέμονται σε εκείνον που παίρνει τις περισσότερες ψήφους”, είπε μεταξύ άλλων ο κωμικός και οικοδεσπότης της τελετής των βραβείων και πρόσθεσε:

“Γιατί δεν του δώσατε Emmy; Βάζω στοίχημα ότι αν είχε κερδίσει Emmy, δεν θα είχε θέσει ποτέ υποψηφιότητα για την προεδρία. Κατά κάποιον τρόπο, για όλο αυτό εσείς φταίτε. Νομίζω σας αρέσουν οι αντιήρωες που παραβαίνουν ηθικές αρχές. Βέβαια, αυτό που πραγματικά μετράει για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι το πόσο μεγάλο είναι το κοινό. Πρέπει να έχεις μεγάλους αριθμούς. Να, για παράδειγμα, δεν έχουμε κανέναν τρόπο να γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι το δικό μας κοινό”.

Στη συνέχεια στράφηκε στον Σον Σπάισερ, που εμφανίστηκε επί σκηνής με το αναλόγιό του, για να ζητήσει και τη δική του γνώμη.

“Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κοινό που παρακολούθησε ποτέ τα Emmy, τελεία και παύλα. Εδώ, ζωντανά, και σε όλον τον κόσμο”, είπε ο πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, που παραιτήθηκε στα τέλη Ιουλίου.

Ο Σπάισερ με αυτόν τον τρόπο διακωμώδησε μια από τις δηλώσεις του που είχε προκαλέσει σάλο, την επομένη της τελετής ορκωμοσίας του Τραμπ. Τότε, είχε διαβεβαιώσει ότι την τελετή είχαν παρακολουθήσει οι περισσότεροι άνθρωποι στην ιστορία, παρόλο που οι φωτογραφίες αποκάλυπταν ότι δεν είχαν συγκεντρωθεί πολλά άτομα στην Ουάσινγκτον.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/TV Guide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ