Το σχόλιο του Τραμπ στη Μπριζίτ Μακρόν που προκάλεσε αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Ως απρεπές και επιεικώς απαράδεκτο χαρακτηρίστηκε από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τον διεθνή Τύπο το σχόλιο που έκανε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, στην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης επίσκεψης του αμερικανικού προεδρικού ζεύγους στο Παρίσι.

«Είστε σε τόσο καλή φόρμα! Όμορφα!», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στη Μπριζίτ Μακρόν ενώπιον του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, και της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Στη συνέχεια, άρπαξε το χέρι της κυρίας Μακρόν και τη φίλησε σταυρωτά στα μάγουλα με εκείνη να παραμένει σφιγμένη και αμήχανη σε όλη τη διάρκεια αυτής της πρώτης τους γνωριμίας.

Το ίδιο σχόλιο επανέλαβε και λίγη ώρα αργότερα, όταν αποχαιρετούσε την κυρία Μακρόν για να πάει στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο.

Στον Ντόναλντ Τραμπ καταλογίστηκε ένα ακόμη σεξιστικό σχόλιο, ενώ βρίσκεται ήδη στο μάτι του κυκλώνα για μία σειρά άλλων σχολίων που αφορούν στην εμφάνιση γυναικών, μεταξύ των οποίων και η αντίπαλός του στη μάχη για την προεδρία, Χίλαρι Κλίντον. Ο Λευκός Οίκος, πάντως, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ