Παρέμβαση των γυμνόστηθων Femen σε συναυλία του Γούντι Άλεν – ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα των Femen έπεσε και ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν, ο οποίος την περασμένη Τρίτη έπαιζε μουσική με την τζαζ μπάντα του σε κλαμπ του Αμβούργου και είδε τις γυμνόστηθες γυναίκες να διακόπτουν την παράσταση.

Συγκεκριμένα, ο 81χρονος σκηνοθέτης έπαιζε το κλαρινέτο του στο κατάμεστο κλαμπ με τα μέλη των Femen να ανεβαίνουν στη σκηνή φωνάζοντας συνθήματα «εναντίον της σιωπής».

Ο Γούντι Αλεν σταμάτησε να παίζει και παρακολούθησε ατάραχος την «παρέμβαση» των νεαρών γυναικών. Το κοινό στήριξε τον σκηνοθέτη σφυρίζοντας προς τις ακτιβίστριες οι οποίες απομακρύνθηκαν από την ασφάλεια του καταστήματος, ενώ η συναυλία συνεχίστηκε.

Τα μέλη των Femen σκόπευαν να διαβάσουν ένα γράμμα της Ντίλαν Φάροου, θετής κόρης της Μία Φάροου, πρώην συζύγου του Αλεν, η οποία κατηγορεί τον σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση, όταν η ίδια ήταν 7 ετών.

Ο σκηνοθέτης αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κανένα δικαστήριο, ενώ οι Femen ισχυρίζονται ότι η απουσία καταδίκης δεν αποδεικνύει την αθωότητα του αειθαλούς σκηνοθέτη.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ