Ο Μπο αποκαλύπτει ποιος θέλει να κερδίσει το Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο Survivor, μίλησε ο Μπο αμέσως μετά την αποχώρησή του, ενώ αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής του παιχνιδιού.

“Νομίζω ότι πολύ σημαντικές στιγμές, είναι οι πολύ μικρές στιγμές. Όταν για παράδειγμα ο Γιώργος Χρανιώτης κάποια στιγμή δεν ήταν καλά, πεινούσε πάρα πολύ, και με μια κουβέντα που κάναμε, μπόρεσα να του διώξω αυτό το πράγμα από το μυαλό και να του αλλάξω τρόπο σκέψης. Του είπα απλά ‘Όχι, δεν πεινάς, κι εγώ δεν πεινάω. Θα φάμε, μην αγχώνεσαι’. Κι έτυχε εκείνο το βράδυ να κερδίσω του κουίζ και να τον πάρω μαζί μου να φάμε. Οι μικρές, προσωπικές στιγμές με τα παιδιά, είναι ανεκτίμητες”, είπε ο πρώην παίκτης των “Διασήμων”, ενώ πρόσθεσε ότι θα ήθελε να κερδίσει το Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

“Θα ήθελα ο Γιώργος (Αγγελόπουλος) να κερδίσει για τον κόπο και για ό,τι έχει προσφέρει για αυτό το παιχνίδι και για τον εαυτό του, αλλά και για την ομάδα του. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Ντάνο, το παιδί της Σκιάθου να κερδίζει αυτό το παιχνίδι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ