Αυτή είναι η 30χρονη Καναδή που έχασε τη ζωή της στην επίθεση στο Λονδίνο – ΦΩΤΟ

Η 30χρονη Κρίσι Άρτσιμπαλντ από τον Καναδά είναι ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν σε ξενώνα αστέγων έως ότου μετακόμισε στην Ευρώπη για να είναι δίπλα στον αρραβωνιαστικό της. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κρίσι Άρτσιμπαλντ πέθανε στα χέρια του αρραβωνιαστικού της, Tyler Ferguson, μετά το χτύπημα που δέχτηκε από το βαν των δραστών που έπεσε πάνω της, ενώ το ζευγάρι έκανε βόλτα στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, ο Tyler Ferguson βρισκόταν πιο μπροστά από την αρραβωνιαστικιά του όταν άκουσε τον θόρυβο του φρεναρίσματος, γύρισε πίσω και αντίκρυσε την Κρίσι Άρτσιμπαλντ τραυματισμένη. Προσπάθησε να την κρατήσει στη ζωή, ενώ παρακολουθούσε τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να την σώσουν.

“Θρηνούμε για τον χαμό της όμορφης, αγαπημένης κόρης και αδερφής. Είχε χώρο στην καρδιά της για όλους και πίστευε ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού. Έζησε με αυτή την πεποίθηση, εργαζόμενη σε ξενώνα αστέγων έως ότου μετακόμισε στην Ευρώπη για να είναι με τον αρραβωνιαστικό της. Δεν αντιλαμβανόταν τη σκληρότητα που προκάλεσε το θάνατό της. Παρακαλούμε τιμήστε την κάνοντας την κοινότητά σας ένα καλύτερο μέρος. Προσφέρετε εθελοντικά τον χρόνο σας και εργαστείτε ή κάνετε δωρεά σε ένα ξενώνα αστέγων. Πείτε ότι σας έστειλε η Κρίσι», αναφέρει η οικογένεια της άτυχης 30χρονης σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ