Νέα πρόκληση των Τούρκων με το Survivor

Νέα προκλητική ενέργεια από τον Τούρκο καναλάρχη και παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί. Μετά την ανάρτησή του για τον Κεμάλ την ημέρα της μαύρης επετείου της Γενοκτονίας των Ποντίων, στις 19 Μαΐου, έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφασή του να διεξαχθεί ο τελικός του τουρκικού Survivor στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τόσο στον τουρκικό όσο και στον κυπριακό Τύπο, ο γνωστός Τούρκος παραγωγός, αποφάσισε για ακόμη μία φορά λοιπόν, ότι το κατεχόμενο χωριό Βοκολίδα θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό. Την τελευταία δεκαετία έχουν επενδυθεί πολλά εκατομμύρια ώστε η περιοχή να μετατραπεί σε ένα μικρό «Λας Βέγκας».

Για την ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος εξαφάνισαν την εκκλησία της Αγίας Θέκλας στην περιοχή Βοκολίδα, ενώ βρισκόταν και σε εξέλιξη προσπάθεια για αναστήλωση της. Πρόκειται για μια εκκλησία που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο για πάνω από έναν αιώνα.

Ο Τούρκος παραγωγός διάλεξε και φέτος ένα από τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία στη Βοκολίδα, το «Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel & Spa’da».

Πηγή: cyprustimes.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ