Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε σταθμό τρένων στην Ατλάντα – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς μέσα σε τρένο στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ανέφεραν πριν από λίγο η αμερικανική αστυνομία και η τοπική διεύθυνση Μεταφορών.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας περίπου 30 ετών, κρατείται. Οι τρεις τραυματίες, που περιγράφονται επίσης στην ηλικία των 30 ετών, έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, αναφέρει το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WSB.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:30 το απόγευμα (τοπική ώρα) στον σταθμό West Lake ο οποίος γρήγορα εκκενώθηκε από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, «καθώς το τρένο βρισκόταν εν κινήσει, ο ύποπτος πυροβόλησε επανειλημμένα προς τα θύματα».

Ο Ρασάμπ Καλέμπ κατευθυνόταν προς τον σταθμό με την οικογένειά του για να πάνε σε ένα εμπορικό κέντρο, όταν άκουσαν ξαφνικά τους πυροβολισμούς.

«Μεταξύ των σταθμών H.E. Holmes και West Lake άκουσα δυνατούς θορύβους και νόμισα ότι ήταν από το τρένο» ανέφερε στο CNN.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα μετά είδε δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι. Η πρώτη του σκέψη ήταν ότι επρόκειτο για βόμβα. Αμέσως άρπαξε ένα από τα ανίψια του και άρχισε να τρέχει προς το μπροστινό μέρος της αμαξοστοιχίας όπου τράβηξε και τη φωτογραφία με το θύμα πεσμένο στην είσοδο του βαγονιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ