Σοκάρει η αυτοκτονία 21χρονου μοντέλου σε φοιτητική εστία

Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του 21χρονου μοντέλου Raudha Athif, η οποία βρέθηκε νεκρή σε μία φοιτητική εστία στο Μπαγκλαντές.Η πανέμορφη κοπέλα ήταν δευτεροετής φοιτήτρια στο Islami Bank Medical College και είχε φωτογραφηθεί για τη Vogue India.”Πάντα φαινόταν χαρούμενη. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως θα αυτοκτονούσε”, δήλωσε ο επιθεωρητής της φοιτητικής εστίας Mahmuda Begum.

“Ήμουν στον θάλαμό μου. Ξαφνικά άκουσα κραυγές από τους φοιτητές. Έτρεξα στον δεύτερο όροφο και είδα κάποιους φοιτητές να προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα του δωματίου της”, συμπλήρωσε.Η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα και οι φοιτητές μπήκαν στο δωμάτιο. “Υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας”, τόνισε ο αξιωματικός Zillur Rahman.

Η 21χρονη κοπέλα από τις Μαλδίβες, είχε γίνει γνωστή το 2014 από μια φωτογραφία της που είχε τραβήξει ο φωτογράφος Sotti ,που ονομάστηκε “Κορίτσι από τις Μαλδίβες με μπλε μάτια” που μάλιστα επαινέθηκε από τον πρώην πρόεδρο των Μαλδίβων στα social media.«Το μόντελινγκ, είναι απλά ένα χόμπι για εμένα, καθώς σπουδάζω για να γίνω γιατρός», είχε πει στη Vogue.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ