Σοκ – Αποκεφάλισε εστιάτορα γιατί τον υπερχρέωσε – Σκληρές εικόνες

Σύμφωνα με την Daily Mail, Το θύμα, ο 42χρονος Yao δέχθηκε την άγρια επίθεση από τον 22χρονο δράστη, ο οποίος έξαλλος έλεγε πως ήταν λάθος ο λογαριασμός του για τρία πιάτα νουντλς, που του χρέωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.Ο 22χρονος έχασε τον έλεγχο σε τέτοιο βαθμό που αποκεφάλισε τον 42χρονος με έναν μπαλτά και στη συνέχεια, έριξε το κεφάλι του θύματος σε έναν κουβά.

Ο δράστης συνελήφθη στο σημείο του εγκλήματος και αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο.

Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε σε ένα μικρό χωριό της κεντρικής Κίνας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο δράστης παρήγγειλε τρία μπολ με νουντλς και διαπίστωσε πως στον λογαριασμό είχε χρεωθεί το κάθε πιάτο ένα γιουάν παραπάνω σε σχέση με την τιμή που έγραφε ο κατάλογος.Ο εστιάτορας φέρεται να του είπε: «αν δεν μπορείς να το πληρώσεις, μην το φας και φύγε!». Τότε άρχισαν να διαφωνούν, ενώ οι άλλοι πελάτες ακόμα έτρωγαν. Ξαφνικά, ο 22χρονος δράστης άρπαξε έναν μπαλτά από την κουζίνα κι άρχισε να μαχαιρώνει τον 42χρονο. Στο τέλος έκοψε το κεφάλι του και το πέταξε σε έναν κουβά.

Όλα συνέβησαν μπροστά σε τουλάχιστον 50 αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο εστιατόριο.Σύμφωνα με κινεζικά μέσα, ο 42χρονος ζούσε με τον 11χρονο γιο του μετά το διαζύγιό του από τη γυναίκα του, πριν πέντε χρόνια, ενώ ο 22χρονος φέρεται να έπασχε από ψυχικά νοσήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ