Η Σαρλίζ Θερόν παραγωγός στη νέα σειρά Girlboss

Αν υπάρχει μία γυναίκα που ξέρει πώς να φέρει έναν θηλυκό αντιήρωα στη ζωή, τότε σίγουρα αυτή είναι η Σαρλίζ Θερόν.

«Έχω φτιάξει μία ολόκληρη καριέρα βασισμένη σε προβληματικούς χαρακτήρες. Έχω κάνει μία καριέρα μ’ αυτούς», δήλωσε η Θερόν.

Από την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Monster του 2003 έως την ταινία της Young Adult, του 2011, η ηθοποιός έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος του χρόνου της στην οθόνη για να εξερευνήσει τους μη τυπικούς γυναικείους χαρακτήρες. Τώρα κάνει ένα ακόμα βήμα για να φέρει στο προσκήνιο, ως παραγωγός πια, μία ακόμα αντιηρωίδα, με την διασκευή του βιβλίου της Σοφία Αμορούσο, Girlboss για μία σειρά που θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Netflix.

Συμμετέχοντας σε ένα πάνελ η Θερόν εξήγησε τους αγώνες που έδωσε ώστε να βρεθεί το κατάλληλο «σπίτι» για τη σειρά. «Αυτή τη χρονιά θυμάμαι ότι παρακολούθησα όλες τις τελετές των Όσκαρ και διαπίστωσα ότι όλες οι ιστορίες αναφέρονταν σε προβληματικούς άνδρες», δήλωσε ο σεναριογράφος της σειράς Κέι Κάνον και πρόσθεσε: «Επιθυμούσα διακαώς να δημιουργήσω μία ιστορία για μία γυναίκα».

Αλλά ο Κάνον και η Θερόν αντιμετώπισαν ένα αρνητικό κλίμα ψάχνοντας κάποιο δίκτυο για να φιλοξενήσει το έργο τους.

«Όταν αποκτήσαμε τα δικαιώματα απευθυνθήκαμε πρώτα σε ένα άλλο δίκτυο. Για να καταλάβατε καθίσαμε σε ένα δωμάτιο που ήταν όλο άντρες κι αυτό που πήραμε ήταν σοκαριστικό. Φύγαμε έχοντας μία αίσθηση ότι εάν δεν βρούμε το σωστό “σπίτι” για να φιλοξενήσει τη σειρά, τότε θα έβγαινε ένα πολύ μέτριο αποτέλεσμα», είπε η Θερόν.

«Όταν φτάσαμε στις συζητήσεις μάς είπαν ότι δεν γίνεται να ονομάσουμε τη σειρά Girlboss και θα πρέπει να διασκευαστεί περισσότερο για άντρες», είπε ο Κάνον και συνέχισε λέγοντας πως αφού πήγαν και σε άλλα μεγάλα δίκτυα τελικά έκλεισαν τη συμφωνία με το Netflix, που δέχτηκε να φιλοξενήσει το Girlboss έτσι όπως το είχαν φανταστεί.

Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μπριτ Ρόμπερτσον.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η διάδοχος της Τζολί στον ρόλο της Λάρα Κροφτ – ΦΩΤΟ

Δείτε το νέο χρώμα μαλλιών της Katy Perry – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ