Η Σακίρα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Στηρίξτε τα μη προνομιούχα παιδιά – ΦΩΤΟ

Εντελώς ανατρεπτική ήταν η έναρξη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, όπου μίλησε η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Σακίρα.

Η Κολομβιανή σταρ κάλεσε πολιτικούς και επιχειρηματίες να βοηθήσουν τα μη προνομιούχα παιδιά. Να τα στηρίξουν με σίτιση, εκπαίδευση και φροντίδα, ενώ τιμήθηκε και για το ανθρωπιστικό της έργο. Η Σακίρα συμμετέχει στο ίδρυμα, Pies Descalzos που παρέχει φροντίδα και πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση σε φτωχά παιδιά της Κολομβία.

 «Τα σημερινά μωρά θα ηγούνται των αυριανών επιχειρήσεων. Η ικανότητά τους να συνεισφέρουν θα διαμορφώσει τις αυριανές κοινωνίες, θα λύσει τα αυριανά προβλήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σακίρα που είναι πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Unicef.

«Είμαι πεπεισμένη ότι ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεται κανείς μπροστά από τις εξελίξεις, πρέπει να δραστηριοποιήσουμε τους εγκεφάλους και τις στρατηγικές των επιχειρήσεων και τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ταλέντα των εταιρειών σας για να κάνουμε το κοινωνικό καλό και να επιλύσουμε κοινωνικά προβλήματα», κατέληξε η Σακίρα.

Διαβάστε επίσης:

Τι γνωρίζουμε έως τώρα για το Brexit

Βαρουφάκης: «Αριστερά ξύπνα, και στην Ιταλία είναι εφικτό»

Γιγαντιαίος αλιγάτορας εμφανίστηκε στη Φλόριντα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ