Ο Τζορτζ Μάικλ πάλευε με τους “δαίμονές” του

Ο Τζορτζ Μάικλ είναι πολύ πιθανό να είχε ξοδέψει γύρω στις 2 εκατ. λίρες μέσα σε έναν χρόνο, για τη διαμονή του σε μία πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης, η οποία βοηθά τους διάσημους να απεξαρτηθούν από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αποκαλύφθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος τραγουδιστής βρισκόταν κατά καιρούς στο κέντρο απεξάρτησης Kusnacht Practice, που βρίσκεται κοντά στη Ζυρίχη.

Οι φιλοξενούμενοι πληρώνουν 70.000 λίρες την εβδομάδα για θεραπείες, που περιλαμβάνουν ηλεκτρικό σοκ -μία ειδική μαγνητική θεραπεία εγκεφάλου- ενώ εκεί εργάζεται και ένας καταξιωμένος ψυχαναλυτής που βοηθά τους ομοφυλόφιλους να ξεπερνούν την κατάθλιψη και τον εθισμό.

Κάθε φιλοξενούμενος, έχει προσωπικό βοηθό, μπάτλερ, σεφ και οδηγό κατά τη διαμονή του. 

Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι ο σταρ είχε πάει στην Ελβετία για θεραπεία, μετά από παράκληση αγαπημένων του προσώπων να ζητήσει βοήθεια, και έμεινε εκεί μέχρι και έναν χρόνο πριν πεθάνει.

Όπως έγινε γνωστό μετά τον θάνατό του, πάλευε με την κατάθλιψη από το 2013 και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πολλές φορές.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός από το σύντροφό του Fadi Fawaz, ανήμερα των Χριστουγέννων και η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης: 

Οι εφιάλτες του Τζορτζ Μάικλ

Ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ: Δεν έγραψα ποτέ ότι αυτοκτόνησε

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ