Φόρος τιμής στον Τζορτζ Μάικλ από την ελληνοκυπριακή κοινότητα της Βρετανίας – ΦΩΤΟ

Πλήθος θαυμαστών συνεχίζει να συρρέει στο σπίτι του Τζορτζ Μάικλ στο Όξφορντσιρ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς επίσης και έξω από το σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο, αφήνοντας λουλούδια και μηνύματα.

Στο Λονδίνο κάποιοι αφήνουν κάρτες με την κυπριακή και την ελληνική σημαία, καθώς και μηνύματα από Κύπριους του Λονδίνου, οι οποίοι αισθάνονται ότι αποχαιρετούν έναν συμπατριώτη τους.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παροικιακή» γνωστοί Κύπριοι της Βρετανίας εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, ενώ ο Πρόεδρος της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Χρίστος Καραολής εξέφρασε τα συλλυπητήρια της ομογένειας προς την οικογένεια του εκλιπόντος και δήλωσε πως «μέσω της εξαίρετης συνεισφοράς του στη μουσική βιομηχανία όλα αυτά τα χρόνια ο Τζορτζ Μάικλ τόνισε την υπερήφανη και εξαιρετική συνεισφορά των Κυπρίων στη Βρετανία».

Ο επίσης κυπριακής καταγωγής αστέρας της ποπ Πίτερ Άντρε έκανε λόγο για ένα «απίστευτο ταλέντο και μία απίστευτη απώλεια», ενώ σοκαρισμένος αλλά και υπερήφανος για την κοινή τους καταγωγή δήλωσε και ο καθηγητής Κύπρος Νικολαΐδης.

Η ψυχολόγος Δρ Λίντα Παπαδοπούλου είπε ότι η αφίσα του Τζορτζ Μάικλ στόλιζε τον τοίχο του εφηβικού της δωματίου και ότι τον θαύμαζε και τον αγαπούσε για την ευτυχία που έφερνε στον κόσμο, αισθανόμενη παράλληλα υπερήφανη για το ότι «είχε και εκείνος καταγωγή από το μικρό μας νησί, την Κύπρο». Ο ηθοποιός Πίτερ Πολυκάρπου είπε ότι ο Τζορτ Μάικλ είχε αγγελική φωνή και αποτελούσε έμπνευση για τους Κύπριους.

Ο επιτυχημένος Κύπριος επιχειρηματίας Θίο Παφίτης και ο Βρετανοκύπριος τραγουδιστής-τραγουδοποιός Γιουσούφ Ισλάμ/Κατ Στίβενς εξέφρασαν μέσω Twitter τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του Τζορτζ Μάικλ, «του Κύπριου αδερφού», όπως σχολίασε ο κ. Στίβενς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η ιδιαίτερη σχέση του Τζορτζ Μάικλ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ποια διάσημη ηθοποιός αποχαιρέτησε τον… Μπόι Τζορτζ αντί τον Τζορτζ Μάικλ

Η άγνωστη πλευρά του Τζορτζ Μάικλ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ