Ποιος Πούτιν…; Ο σκύλος του έκλεψε την παράσταση – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, έφερε μαζί του τον σκύλο του, τη Γιούμε σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε Ιάπωνες δημοσιογράφους. Εκεί ο μεγαλόσωμος σκύλος, ράτσας ακίτα, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να τραβήξει την προσοχή όλων.

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Nippon Television και την εφημερίδα Yomiuri Shimbun στη Μόσχα χθες, συνοδευόμενος αρχικά από τη Γιούμε, την οποία του είχε κάνει δώρο το 2012 ο νομάρχης της επαρχίας Ακίτα της Ιαπωνίας.

Η Γιούμε, στην οποία δεν φόραγε λουρί, μπήκε στην αίθουσα ήσυχα, σύντομα ωστόσο άρχισε να γαβγίζει δυνατά στα στελέχη των τηλεοπτικών συνεργείων, οι οποίοι παρέμεναν ακίνητοι και χαμογελούσαν στο σκύλο.

Ο Πούτιν τελικά τράβηξε το ενδιαφέρον της Γιούμε προσφέροντάς της λιχουδιές προτού κάνει μια μικρή επίδειξη των κόλπων στα οποία εκείνη επιδίδεται.

«Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε την Γιούμε ευτυχισμένη και ευδιάθετη. Εντούτοις, ξαφνιαστήκαμε λίγο και φοβηθήκαμε όταν στην αρχή της συνάντησής μας αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο», είπε ένας από τους δημοσιογράφους, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε το Κρεμλίνο.

Ο Ρώσος πρόεδρος επισήμανε ότι η Γιούμε ήθελε να τον προστατεύσει.

«Καλά κάνατε και προσέχατε. Η Γιούμε δεν είναι ανόητο σκυλί» τόνισε ο ίδιος.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εδώ, τηλεοπτικές κάμερες, αναμμένοι προβολείς και φωτογραφικές μηχανές. Είναι σκύλος-φύλακας».

Πριν από μία δεκαετία, μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, ο Βλαντίμιρ Πούτιν επέτρεψε στο μεγάλο του μαύρο λαμπραντόρ, την Κόνι, να εισβάλει στο δωμάτιο όπου υποδεχόταν την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ στην οικία του στη Μαύρη Θάλασσα, αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις από το πρωτόκολλο ότι η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης φοβάται τα σκυλιά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, πηγή βίντεο: RT

Διαβάστε επίσης:

Μαθητές στο Ισραήλ ζήτησαν να μην δώσουν εξετάσεις… για να πάνε σε συναυλία του Μπίμπερ

Ερντογάν: Η χώρα δέχεται τρομοκρατική επίθεση και πρέπει να προχωρήσει σε αντίποινα

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ