Η «ελληνική» εμφάνιση της Μαντόνα – ΦΩΤΟ

Μία εμφάνιση «αλά ελληνικά» πραγματοποίησε χθες η Βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Billboard για τις γυναίκες της μουσικής, όπου και παρέλαβε το βραβείο «Γυναίκα Τραγουδίστρια της Χρονιάς».

Η τραγουδίστρια γυρνώντας την πλάτη της στους φωτογράφους, έδειξε το ιδιαίτερο σακάκι του οίκου Gucci που φορούσε. Στο πίσω μέρος του έγραφε στα ελληνικά το όνομα «Ευτέρπη» με κεφαλαία γράμματα. Η επιλογή φυσικά και δεν είναι τυχαία, καθώς η Ευτέρπη ήταν η μούσα της μουσικής.

«Το μεγαλύτερό μου επίτευγμα νομίζω ήταν να ολοκληρώσω την περιοδεία μου, να δίνω συναυλίες κάθε βράδυ. Και να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις της μητρότητας. Αυτό ήταν πάντα πρόκληση για εμένα. Το να είμαι καλή μητέρα, καλλιτέχνης, να τα καταφέρνω όλα», δήλωσε η Μαντόνα στους δημοσιογράφους από το κόκκινο χαλί.

Η 58χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει τέσσερα παιδιά, ολοκλήρωσε τον Μάρτιο την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο Rebel Heart, στη διάρκεια της οποίας έκανε 82 συναυλίες, ενώ παράλληλα βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι για την κηδεμονία του 16χρονου γιου τους Ρόκο.

Ο Ρόκο εγκατέλειψε τη μητέρα του στη διάρκεια της περιοδείας για να πάει στο Λονδίνο και να ζήσει με τον Ρίτσι. Η διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού διευθετήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Τα ετήσια βραβεία Billboard Women in Music τιμούν γυναίκες που έχουν συμβάλει σημαντικά στη μουσική βιομηχανία και που έχουν εμπνεύσει άλλες γυναίκες.

Μεταξύ των καλλιτέχνιδων που βραβεύθηκαν χθες ήταν η τραγουδίστρια της ποπ Keisha, η σταρ της μουσικής κάντρι Shania Twain και η τραγουδίστρια της τζαζ Andra Day.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διαβάστε επίσης:

Τι δήλωσε η Μαντόνα για τη σύλληψη του γιου της

Στα «χνάρια» του Παντελίδη ο μικρός του αδελφός

Απογοήτευση στο Χόλιγουντ για τη νίκη του Τραμπ – Τι έγραψαν Lady Gaga, Μαντόνα και Cher

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ