Ο Φάρατζ παριστάνει τον πρέσβη σερβίροντας σοκολατάκια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο υπέρμαχος του Brexit, για τον οποίο ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει ότι θα ήταν εξαιρετικός πρεσβευτής της Βρετανίας στην Ουάσινγκτον, διακωμωδώντας τη γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση με τη δεξίωση του πρέσβη, φωτογραφήθηκε να σερβίρει σοκολατάκια.

Η κυβέρνηση της Μέι απέρριψε την πρόταση του Τραμπ λέγοντας ότι δεν υπάρχει κενή θέση, καθώς ο Κιμ Ντάροκ υπηρετεί αυτή την περίοδο ως πρεσβευτής της Βρετανίας στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, σε μία εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Ritz του Λονδίνου, ο Φάρατζ έγινε δεκτός με επευφημίες από τους παρισταμένους όταν εμφανίστηκε κρατώντας ένα δίσκο με σοκολατάκια.

«Για όσους βρίσκονται εδώ και δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτό που συνέβη το 2016, έχω κάτι πραγματικά φρικτό να σας ανακοινώσω: του χρόνου θα είναι τρισχειρότερα», δήλωσε ο Φάρατζ στους προσκεκλημένους.

«Έχω την εντύπωση ότι έρχεται και νέος σεισμός στη βρετανική πολιτική σκηνή, ίσως στις επόμενες εκλογές» σημείωσε ο Φάρατζ αφού προηγουμένως παραπονέθηκε ότι η Βρετανία εξακολουθεί να κυβερνάται από «την τάξη επαγγελματιών πολιτικών καριέρας».

Ερωτηθείς από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV σχετικά με τις βλέψεις του Φάρατζ για τη θέση του πρεσβευτή στις ΗΠΑ, ο υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ απάντησε ότι αν χρειαστεί ποτέ συμβουλές από εκείνον, έχει το τηλέφωνό του.

«Πείτε του να μην ετοιμάζεται», σχολίασε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail

Δείτε επίσης:

Πώς η NASA προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της… τουαλέτας για τους αστροναύτες

Ξεπουλάνε οι μάσκες του Τραμπ στην Ιαπωνία -ΒΙΝΤΕΟ

Τα βιβλία του Χάρι Πότερ δίνουν χαρά σε ένα κορίτσι από το Χαλέπι – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ