Δεν προσβλήθηκα από τα σχόλια των ηθοποιών λέει ο αντιπρόεδρος Πενς

Ο νεοεκλεγείς αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, είπε σήμερα ότι δεν προσβλήθηκε από τα αιχμηρά σχόλια εις βάρος του από έναν ηθοποιό του μιούζικαλ “Χάμιλτον” το οποίο παρακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής στο Μπρόντγουεϊ.

“Δεν προσβλήθηκα”, είπε ο Πενς στην εκπομπή “Fox New Sunday” σε αντίθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος κάλεσε χθες τους ηθοποιούς να ζητήσουν συγγνώμη.

Μάλιστα ο Πενς παραδέχτηκε ότι πολλοί Αμερικανοί απογοητεύτηκαν μετά την εκλογική νίκη του Τραμπ, αλλά διαβεβαίωσε τον λαό ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος θα είναι πρόεδρος “για όλους τους Αμερικανούς”.

Κάποιοι από τους ηθοποιούς του μιούζικαλ απευθύνθηκαν από τη σκηνή στον Πενς, που βρισκόταν στο κοινό της παράστασης, λέγοντάς του να διαφυλάξει τις αμερικανικές αξίες.

Ο Πενς έγινε δεκτός με επιδοκιμασίες και γιουχαΐσματα όταν μπήκε το βράδυ της Παρασκευής στο θέατρο Ρίτσαρντ Ρότζερς της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσει την παράσταση, με θέμα τους πατέρες του αμερικανικού έθνους.

Μετά την παράσταση, ο Μπράντον Βίκτορ Ντίξον, που υποδύεται τον τρίτο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Άαρον Μπαρ, διάβασε μια δήλωση που απευθυνόταν στον Πενς.

“Εμείς, κύριε, εμείς είμαστε η πολυσυλλεκτική Αμερική που ανησυχεί και αγωνιά ότι η νέα κυβέρνησή σας δεν θα μας προστατεύσει, δεν θα προστατεύσει τον πλανήτη, τα παιδιά, τους γονείς μας, δεν θα μας υπερασπιστεί και δεν θα στηρίξει τα αναφαίρετα δικαιώματά μας”, είπε ο Ντίξον μετά την παράσταση καθώς ο Πενς αποχωρούσε, όπως μαρτυρούν τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Πραγματικά ελπίζουμε αυτή η παράσταση να σας ενέπνευσε για να υπερασπιστείτε τις αμερικανικές αξίες και να εργαστείτε για το καλό όλων μας”, πρόσθεσε ο Ντίξον συγκεντρώνοντας το χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: 

Τραμπ: Οι ηθοποιοί του μιούζικαλ Χάμιλτον να ζητήσουν συγγνώμη από τον αντιπρόεδρο Πενς – BINTEO

Ενοχλημένος ο Τραμπ με εκπομπή που τον σατιρίζει – ΒΙΝΤΕΟ

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα καλέσει τον Τραμπ στο παλάτι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ