Η παρουσία της Ιβάνκα στη συνάντηση του Τραμπ με τον Άμπε τους έκανε όλους να απορήσουν

Η κόρη του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, ήταν παρούσα χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη στην πρώτη συνάντηση του πατέρα της με ξένο ηγέτη, τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σε μια από τις φωτογραφίες εμφανίζεται η Ιβάνκα καθισμένη σε μια πολυθρόνα απέναντι από τον Τραμπ και τον Άμπε να μιλά. Σε μια άλλη βρίσκεται όρθια στο πλάι του συζύγου της, του επιχειρηματία Τζάρεντ Κούσνερ, ενώ παρών είναι και ο Ιάπωνας πρωθυπουργός.

Η παρουσία της Ιβάνκα σε αυτή την συνάντηση δεν δικαιολογείται επισήμως, ενώ δεν είναι γνωστό αν ήταν παρούσα σε ολόκληρη τη διάρκεια της συνάντησης του Τραμπ με τον Άμπε, ή μόνο για ένα μέρος αυτής.

 «Είναι σπάνιο να βλέπουμε ένα μέλος της οικογένειας να παρίσταται στην πρώτη συνάντηση μεταξύ δύο ηγετών, ακόμη κι αν αυτή είναι ανεπίσημη, όμως δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη που (η Ιβάνκα) εμπλέκεται στην πολιτική. Όπως και να έχει αυτό είναι το στυλ του Τραμπ», σχολίασε ο Γιοσινόμπου Γιαμαμότο, καθηγητής διεθνών σχέσεων στο πανεπιστήμιο Νιιγκάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ιαπωνικών μέσων, η Ιβάνκα ενδέχεται να οριστεί πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ιαπωνία, μια θέση που αυτή τη στιγμή κατέχει η Κάρολαϊν Κένεντι, κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου Τζ. Φ. Κένεντι.

«Η πιθανότητα η Ιβάνκα να αναλάβει τη θέση αυτή δεν είναι μηδενική, όμως είναι πολύ νωρίς για να το πούμε», σχολίασε ο καθηγητής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγή φωτο: dailymail

Διαβάστε επίσης:

Το μενού του δείπνου στην Καγκελαρία προς τιμήν του Ομπάμα

ΗΠΑ: Ποιόν προορίζει για ΥΠΕΞ ο Ντόναλντ Τραμπ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ