Οι Μπακς του Αντετοκούμπο μποϊκοτάρουν τα ξενοδοχεία του Τραμπ

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκεται μεταξύ των ομάδων, οι οποίες σύμφωνα με το Espn μποϊκοτάρουν τα ξενοδοχεία του νεοεκλεγμένου Πρόεδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε Σικάγο και Νέα Υόρκη.

Οι περισσότερες ομάδες του NBA υποστήριξαν δημόσια την Χίλαρι Κλίντον κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο. Μερικοί από τους κορυφαίους σταρ του αθλήματος, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς στάθηκαν δίπλα στην υποψήφια των Δημοκρατικών. Έτσι σύμφωνα με το ESPN, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μέμφις Γκρίζλις και  οι Ντάλας Μάβερικς δεν διανυκτερεύουν στα ξενοδοχεία του Τραμπ. Επιπλέον, θα υπάρξει μια τέταρτη ομάδα από την ανατολική περιφέρεια, που έχει συνάψει σύμβαση με ξενοδοχείο του Τραμπ για τα ταξίδια της στη Νέα Υόρκη και έχει αποφασίσει να σταματήσει. Αντίθετα, επτά ομάδες, που μένουν στα ξενοδοχεία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ δεν έχουν ακόμη λάβει καμία απόφαση.

Δύο από τις τρεις ομάδες που αναφέρει το ESPN, έχουν ιδιοκτήτες που υποστήριξαν τους Δημοκρατικούς κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής εκστρατείας: ο Μαρκ  Κουμπάν (Μάβερικς) και ο Μαρκ Λάσρι (συνιδιοκτήτης των Μπακς). 

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ξενοδοχεία, εκτός από την Νέα Υόρκη και το Σικάγο, στο Μαϊάμι, το Τορόντο και την Ουάσιγκτον. Άλλες ομάδες που δεν αναφέρονται στο άρθρο του  ESPN, δεν μένουν στα ξενοδοχεία του Τραμπ, χωρίς να αναφέρεται ο λόγος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν κλειστεί από τον Αύγουστο, όταν το ΝΒΑ ανακοίνωσε το πρόγραμμα με τους 1230 αγώνες της κανονικής περιόδου.

ΠΗΓΗ: Espn και ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε ο Ομπάμα για τον Αντετοκούνμπο – ΒΙΝΤΕΟ

Το ρεσιτάλ του Αντετοκούνμπο κόντρα στο Μέμφις – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν γίνεται Top-5 στο NBA χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – ΒΙΝΤΕΟ

Ποιους διάσημους θα επέλεγε για γονείς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ