H γκάφα της Μελάνια Τραμπ στην πρώτη της συνέντευξη – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια γκάφα υπέπεσε η Μελάνια Τραμπ, στην πρώτη της συνέντευξη ως μέλλουσα Πρώτη Κυρία. 

Μιλώντας στο CBS, μαζί με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, είπε μεταξύ άλλων πως ο κύριος σκοπός της μέσα από τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας θα είναι να καταπολεμήσει τον εκφοβισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Βεβαίως, μάλλον λησμόνησε το γεγονός πως ο σύζυγός της έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές τον λογαριασμό του στο Twitter για να προσβάλλει όσους τον εκνεύριζαν.. 

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, διότι πολλά παιδιά και έφηβοι πληγώνονται. Και εμείς πρέπει να τους μάθουμε πώς να μιλούν ο ένας στον άλλον, πώς να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και να είναι σε θέση να βοηθήσει ο ένας τον άλλον δείχνοντάς του τον σωστό δρόμο», επέμεινε η Μελάνια Τραμπ.

Τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής “60 minutes” Lesley Stahl της είπε ότι ο Ντόλαντ Τραμπ συχνά ξεπερνά τα όρια στο twitter, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάνει εκφοβισμό σε όσους διαφωνούν μαζί του.

«Λοιπόν, μερικές φορές έχει βρει τον μπελά του μέσα από το Twitter. Αλλά τον έχει βοηθήσει κιόλας», απάντησε εκείνη, και παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της έχει ξεπεράσει τα όρια…. «Του το λέω συνεχώς», είπε.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια την ρώτησε αν o Tραμπ την ακούει.. «Νομίζω ότι με ακούει. Αλλά κάνει ό,τι θέλει. Είναι ενήλικας. Ξέρει τις συνέπειες. Εγώ λέω τη γνώμη μου και εκείνος κάνει οτι θέλει με αυτό…» τόνισε. 

 

 Διαβάστε επίσης:

Για πολιτικούς και οικονομικούς κινδύνους από τη νίκη του Τραμπ προειδοποιεί ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ

Συνάντηση Φάρατζ – Τραμπ και προβληματισμός στη Downing Street

Υπόνοιες για παραίτηση από τον Ρέντσι

 

 

 

 Διαβάστε επίσης

Ποιος είναι ο ομογενής που διόρισε ο Τραμπ Προσωπάρχη στον Λευκό Οίκο

Το “χρυσό” αεροπλάνο του Ντόναλντ Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ