Πλούσια κληρονόμος κοιμάται στα παγκάκια – ΦΩΤΟ

Η εξάρτησή της από την ηρωίνη οδήγησαν την κληρονόμο βαθύπλουτου επιχειρηματία στο δρόμο. Η Μαριάν Φρίντμαν – Φουτ μπορεί να μεγάλωσε στο Μανχάταν μαζί με τους πλούσιους γονείς της, να φοίτησε σε υψηλού κύρους πανεπιστήμιο και να απέκτησε μια χαριτωμένη κόρη, τώρα όμως στα 63 της είναι άστεγη και κοιμάται με τον σύζυγό της στο Σέντραλ Παρκ. Όποιος τη συναντήσει δεν μπορεί να την ξεχωρίσει από τους άλλους αστέγους που βρίσκουν καταφύγιο τα βράδια στο βόρειο τμήμα του πιο διάσημου πάρκου της Νέας Υόρκης.

Τα υπάρχοντά τους χωρούν σε λίγες πλαστικές σακούλες σκουπιδιών, φορούν παλιά και βρόμικα ρούχα ενώ για να κοιμηθούν χρησιμοποιούν στρώματα από αφρολέξ που βρήκαν στα σκουπίδια και υπνόσακους.

Κατάθλιψη και κρίση πανικού

Η κατρακύλα ξεκίνησε όταν έμπλεξε με τα ναρκωτικά, καθώς απέκτησε εξάρτηση από την ηρωίνη και έκανε χρήση μεθαδόνης τέσσερις φορές την εβδομάδα για έξι χρόνια. Διέκοψε τις επαφές της με τη μητέρα της και την αδελφή της Τζόρντια και έπαθε κατάθλιψη, μετά το θάνατο της μητέρας της οι δύο αδελφές πούλησαν το πατρικό τους προς μόλις 2.700.000 ευρώ και μοιράστηκαν το ποσό. Το 2.000 η Μαριάν παντρεύτηκε με τον οικοδόμο Φρανκ και αγόρασαν σπίτι στο Λονγκ Άιλαντ, αλλά το έχασαν με την κρίση του 2008 μαζί με χρήματα που είχαν απομείνει από την κληρονομιά.

ΠΗΓΗ: Dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Μητέρα έδινε ηρωίνη στα παιδιά της για να κοιμηθούν

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ προσέλαβε άστεγο που κοιμόταν έξω από το γήπεδό της

Έκρυψε 150 γραμμάρια ηρωίνη στο εσώρουχό της

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ