Η ειρωνική απάντηση του Τραμπ στην ηθοποιό που τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αναφερόμενος σε μία από τις γυναίκες που τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση δήλωσε ότι «όλα ανήκουν στη φαντασίας της».

Ο Αμερικανός μεγιστάνας κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στην καταγγελία της Jessica Drake, μίας ηθοποιού που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες για ενήλικους, λέγοντας ότι «είναι αστείο η συγκεκριμένη να λέει ότι την άρπαξα και την παρενόχλησα, είπε ότι την άρπαξα από το χέρι και είναι πρωταγωνίστρια τέτοιου είδους ταινιών».

«Είμαι σίγουρος ότι πότε κανείς δεν της το είχε κάνει στο παρελθόν» πρόσθεσε ειρωνικά ο Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι η Jessica Drake κατηγόρησε δημόσια τον Τραμπ ότι της είχε προτείνει να έχουν σεξουαλικές σχέσεις επ’ αμοιβή.

Η ηθοποιός σε μία συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι συνάντησε τον Τραμπ στη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στην Καλιφόρνια το 2006. Σύμφωνα με την ίδια, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών της ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του μαζί με δύο άλλες γυναίκες. Εκεί ο Τραμπ τις αγκάλιασε «σφιχτά» και τις φίλησε «χωρίς να ζητήσει άδεια».

Αφού έφυγε από το δωμάτιο, η Jessica Drake έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Τραμπ, ο οποίος της ζήτησε να τον ξανασυναντήσει. «Τι θέλεις; Πόσα;», φέρεται να την ρώτησε.

Πηγή: businessinsider.com

Δείτε επίσης:

Τραμπ- ” ‘Ενας πληγωμένος χαμένος”

Σύμβουλος του Τραμπ: Έχουμε μείνει πίσω από την Κλίντον

Η αποκάλυψη της Σάλμα Χάγιεκ για τον Τραμπ: Τον απέρριψα και με είπε… κοντή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ