Με νέο σκάνδαλο αντιμέτωπος ο Τραμπ

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ είναι αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης καθώς η εφημερίδα Washington Post δημοσίευσε τη συνέντευξη μίας γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι ο μεγιστάνας την παρενόχλησε ενώ οι δύο τους βρίσκονταν σε ένα κατάμεστο από κόσμο νυχτερινό κέντρο στη Νέα Υόρκη.

Στο άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα στη διαδικτυακή της έκδοση, η Κρίστιν Άντερσον περιέγραψε πως καθόταν σε έναν καναπέ με φίλους στο κλαμπ όταν ξαφνικά ένα χέρι βρέθηκε κάτω από την φούστα της.

Η Άντερσον, περίπου 20 ετών εκείνη την εποχή, επισήμανε ότι έσπρωξε το χέρι του μακριά, γύρισε και αναγνώρισε τον Τραμπ ως τον άνδρα που την άγγιξε. Εκείνος είχε πρόσφατα πάρει διαζύγιο και το πρόσωπό του δέσποζε στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ.

«Το παρουσιαστικό του ήταν χαρακτηριστικό– με εκείνα τα μαλλιά και τα φρύδια» είπε η Άντερσον στην εφημερίδα. Η ίδια τόνισε ότι η επίθεση ήταν τυχαία και δεν είχε προηγηθεί η παραμικρή συζήτηση μεταξύ τους.

«Δεν επρόκειτο για ένα σεξουαλικό φλερτ. Δεν γνωρίζω γιατί το έκανε. Ήταν σαν να θέλει να αποδείξει ότι απλά μπορούσε να το κάνει» είπε η γυναίκα στην εφημερίδα.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με την καταγγέλλουσα προς το παρόν και οι εκπρόσωποι Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν ανταποκριθεί στα αιτήματα να σχολιάσουν.

Η Washington Post επισήμανε ότι η εκπρόσωπος Tύπου του δισεκατομμυριούχου Χόουπ Χικς δήλωσε ότι ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου «διαψεύδει κατηγορηματικά αυτήν την ψευδή κατηγορία από κάποια που αναζητά δωρεάν δημοσιότητα. Είναι απόλυτα γελοία».

Η μαρτυρία της Άντερσον βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις άλλων γυναικών που κατήγγειλαν τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκαν από τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Επρόκειτο για μια σεξουαλική επίθεση και ήταν κάτι για το οποίο σιώπησα. Και δεν μιλούσα. Και γιατί να μην μιλήσω; Στην πραγματικότητα όλες οι γυναίκες πρέπει να μιλάνε εάν τις αγγίξουν προσβλητικά, να το πουν σε κάποιον και να μιλήσουν για αυτό. Να πάνε στις Aρχές και να καταθέσουν μήνυση. Δεν είναι σωστό».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Προσφέρει 5.000 δολάρια σε όποιον φωνάξει: «Ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής»

Η “ανήθικη” πρότασης μίας Ρεπουμπλικανής στον Τραμπ – ΦΩΤΟ

Πρώην υπάλληλος του Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει: Είναι απόλυτα σεξιστής – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ