Η Tριερβελέρ δημοσίευσε sms του Ολάντ που αποκαλούσε τους Γάλλους ξεδοντιάρηδες

Άκρως επικίνδυνη αποδεικνύεται για τον Φρανσουά Ολάντ, η πρώην σύντροφος του Βαλερί Τριερβελέρ.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της Realnews στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά επέλεξε την χθεσινή μέρα για να δημοσιεύσει SMS του, στο οποίο αναφέρετε χλευαστικά στους «ξεδοντιάρηδες» (τους πιο φτωχούς γάλλους που δεν έχουν χρήματα για να πάνε ούτε στον οδοντίατρο). Σήμερα αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Γαλλία βιβλίο με εκμυστηρεύσεις του Ολάντ για την προεδρική του θητεία, όμως τα tweets της Τριερβελέρ επισκίασαν το γεγονός!

Σύμφωνα με τα tweets της Τριερβελέρ, ο Ολάντ της έστειλε στις 31 Μαΐου του 2005, το ακόλουθο μήνυμα: «Είμαι με την φίλη μου την Μπερναντέτ (Σιράκ) σε μια μεγάλη εκδήλωση στο καντόνι της. Της κάνω ένα νούμερο «γοητείας». Αλλά δεν πρέπει να ανησυχείς. Στην ομιλία της έκανε ένα καταπληκτικό σαρδάμ. Γέλασαν πολύ ακόμα και οι ξεδοντιάρηδες!»

Στο βιβλίο με τίτλο «Ένας πρόεδρος δεν θα έπρεπε να τα λέει αυτά», ο Ολάντ, χαρακτηρίζει προδοσία από την πρώην σύντροφο του, την αποκάλυψη ότι αποκαλεί τους πιο φτωχούς,  «ξεδοντιάρηδες» ενώ προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας:

“Της είπα: Βλέπω ανθρώπους που έρχονται προς τα εμένα κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, είναι φτωχοί, δεν έχουν δόντια. Είναι ντροπιαστικό, είναι μια προδοσία. Όταν λέω ότι αγαπάω τους ανθρώπους, είναι αληθινό».

H Tριερβελέρ με δυο tweet, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει για τον Φρανσουά Ολάντ, την στιγμή που εκείνος ετοιμάζεται να διεκδικήσει μια δεύτερη προεδρική θητεία. Το σίγουρο είναι πως �� πρώην σύντροφος του έχει κι άλλα δηλητηριώδη βέλη στην φαρέτρα της.

 

Διαβάστε επίσης:

Πάμπλουτος… και μετά θάνατον ο Μάικλ Τζάκσον

Ολλανδία: Ευθανασία και για όσους νιώθουν «ότι έχουν ολοκληρώσει τη ζωή τους»

Βρετανία: Δικαστήριο θα κρίνει αν η κυβέρνηση μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία Brexit

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ