ΗΠΑ: 37 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το ντιμπέιτ των υποψήφιων αντιπροέδρων

Περίπου 37 εκατομμύρια Αμερικανοί υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν την ενενηντάλεπτη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο υποψήφιων αντιπροέδρων, Ρεπουμπλικανού Μάικ Πένς και Δημοκρατικού Τιμ Κέιν τη Τρίτη, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Nielsen που δημοσιοποίησε χθες.

Υψηλότερη τηλεθέαση συγκέντρωσε το κανάλι NBC με 7 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ το κανάλι Fox προηγήθηκε ανάμεσα μεταξύ των καλωδιακών δικτύων με 6,1 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Υπενθυμίζουμε ότι το ντιμπέιτ μεταξύ των δύο υποψήφιων προέδρων είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον 84 εκατομμυρίων τηλεθεατών, σημειώνοντας ιστορικό ρεκόρ.

Διαχρονικά πάντως, οι αναμετρήσεις μεταξύ υποψήφιων αντιπροέδρων προσελκύουν λιγότερους τηλεθεατές, με εξαίρεση εκείνη μεταξύ του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν και της Ρεπουμπλικανής Σάρα Πέιλιν το 2008, που παρακολούθησαν 69,9 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το 2012, η αναμέτρηση των υποψήφιων αντιπροέδρων Μπάιντεν και του Ρεπουμπλικανού Πολ Ράιαν είχε 51,4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Σε όλες τις παραπάνω μετρήσεις τηλεθέασης δεν έχουν συμπεριληφθεί εκείνοι που παρακολούθησαν το ντιμπέιτ από υπολογιστές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ή σε μπαρ και εστιατόρια.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ του Πενς, κυβερνήτη της Ιντιάνα, και του Κέιν, βουλευτή από την Βιρτζίνια, είναι η μοναδική μεταξύ των δύο υποψήφιων αντιπροέδρων που έχει προγραμματιστεί πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΗΠΑ: Απίστευτη χρέωση απο μαιευτήριο σε πατέρα λίγο μετά τον τοκετό – BINTEO

ΗΠΑ: Καθηγήτρια απολύθηκε επειδή αποκάλεσε την Μισέλ Ομπάμα «γορίλα» – ΦΩΤΟ

ΔΝΤ: Σε επίπεδα χωρίς ιστορικό προηγούμενο έχει διογκωθεί το παγκόσμιο χρέος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ